DARTS GÉP JAVÍTÁS, SZERVIZ, FELÚJÍTÁS

  • Darts javítás, szerviz, felújítás, karbantartás
  • Euro Darts 4 és 8 pályás gépek javítása, karbantartása
  • Modernova teljes darts gép választékának javítása, karbantartása (Liga darts, Modern darts)
  • Nagy eredeti és utángyártott alkatrész választék
  • Kérjen árajánlatot lejebb
  • Kezelési és szerviz kézikönyv

FELÚJÍTÁS

Az Euro Darts játékgépet műhelyünkben teljesen darabokra szedjük. Minden alkatrészt alaposan letisztítunk és amennyiben szükséges felület kezeljük és cseréljük. Javítjuk, de ha szükséges cseréljük a tápegység a lábat, a táblát, a felső kijelző plexit és a felület matricákat. A tábla alatti gumit, szilikon gumira cseréljük. Az összes izzót és kijelzőkben található izzókat is led világításra cseréljük. Az érmevizsgálót, felújítjuk. A legvégén az Euro Dart játékgépet készre szereljük.

LEIRÁS

Az Euro Darts Magyarország legnépszerűbb darts gépe. Hazai fejlesztés és gyártás.

A Modernova Kft. álltal gyártott darts gépek, spanyol Novomatic alapokra épülnek. Magyarországon az Euro Darts gépei után a legnépszerűbb darts gépek közé tartoznak.

KEZELÉSI ÉS SZERVIZ KÉZIKÖNYV

A meglévő összes kezelési és szerviz kézikönyvünket közkincsé tesszük. PDF. formátumban megtekinthetők és letölthetők az oldalunkról. Amennyiben valamilyen tájékoztató nincs ezen az oldalon, de önnek megvan és elküldi nekünk a csocsokitaly@csocsokiraly.hu email címre PDF. vagy World formátumban akkor szívesen megosztjuk. Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

JÁTÉKGÉPEK ADATLAPJA ÉS TERÜLETIGÉNYE JÁTÉKOSOKKAL

Játékgépeink, játékaink adatlapja és területigénye játékosokkal PDF. formátumban megtekinthetők és letölthetők az oldalunkról. Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

JAVÍTÁS, SZERVIZ, FELÚJÍTÁS

Kérdőívünket kitöltve pontos árajánlatot adunk javításra, szervizre, felújításra, karbantartásra.

Cikkszám: CS_700_301 Kategória:

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button