SPORT, KOCSMASPORT VAGY REKREÁCIÓ ÉS CSAPATÉPÍTÉS

Szerző: | 2017. szept 18. | CSOCSÓ KIRÁLY HIREK

Egy városi legenda szerint a csocsót azért találták ki, hogy a háborús veteránok rehabilitációját elősegítse. Nem valószínű, hogy a történet igaz, de a csocsó használata a szem és a kéz kordinációját fejleszti. Oldalunkon a játékokat és részletes információit itt találja: Játékgépek – Játékok.

MIRE HASZNÁLJÁK EZEKET A GÉPEKET? CSOCSÓ ASZTAL, DARTS, BILIÁRD ASZTAL, LÉGHOKI ASZTAL.

Egy városi legenda szerint a csocsót azért találták ki, hogy a háborús veteránok rehabilitációját elősegítse. Nem valószínű, hogy a történet igaz, de a csocsó használata a szem és a kéz kordinációját fejleszti. Javítja a koncentrációt. Ugyanakkor viszont olyan figyelmet kíván, hogy teljesen kikapcsolja a játékosokat és javítja a csapatban való együttműködést.

A jól bevált "négyesfogat", amennyiben rekreációról van szó.
A jól bevált „négyesfogat”, amennyiben rekreációról van szó.

HASZNOS KIEGÉSZÍTŐ A CÉGNÉL

Ezt cégek és sport klubok remekül használhatják, rekreációra és a rövid idő alatti regenerációra, csapatépítésre. Minden életkorban játszható és nem igényel nagy mozgást. Összehozza az embereket munkatársakat, közösséget formál.

SPORTVERSENYEK A KOCSMÁKBAN

Szabadidős tevékenységből komoly sportággá fejlődtek világversenyekkel, amik nagy népszerűségnek örvendenek.

A fent leírt dolgok többsége igaz a csocsó asztalra, darts gépre, léghoki asztalra és biliárdasztalra is. Ezért egyre népszerűbb kocsmákban, vendéglátóhelyeken, sport versenyeken, művelődési házakban, valamint fesztiválokon céges rendezvényeken, esküvőkön, cégeknél, vállalatoknál rekreációra, csapatépítésre vagy egyszerűen szabadidős tevékenységre, kikapcsolódásra.

A címben feltett kérdésre tehát a válasz, hogy mindegyik tevékenységre egyformán használhatók ezek a gépek.

AJÁNLOTT OLDALAK

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button