MODERNOVA DARTS GÉP JÁTÉKLEIRÁSA

Ebben a bejegyzésben a játék rövid és hosszú játékleírását olvashatja. A bejegyzés segít eldönteni, hogy melyik játékot válassza rendezvényre, tartós bérlésre vagy üzemeltetésre. Oldalunkon a játékot és részletes információit itt találja: Darts.

MODERNOVA DARTS GÉP JÁTÉKLEÍRÁSA

Modernova Modern darts gép
Modernova Modern darts gép

RÉSZLETESEN

PUB

Minden játékosnak 3 dartja van, egy körben. A szorzó szám 10-ről indul lefelé, ami a cricket kijelzőjén jelenik meg. Az eltalált szektor összege megszorzódik a kijelzőn jelzett számmal. A legtöbb pontszámot elérő játékos a győztes.

HIGH SCORE

A legmagasabb pontszámot elérő játékos a győztes.

BULL MASTERS

2 játékos, 20 körön keresztül játszhatja.10 körben 1 játékos csak a Bull-t (Bull ring 25, Bull 50 pont) célozza. A másik játékos az egész táblán játszhat. Az automata csak 40 pont feletti találatokat számolja (3 dobásból)10 kör után szerepet cserélnek a játékosok. A győztes a magasabb pontszámot elérő játékos.

LOW SCORE

Ugyanaz, mint a High Score, de itt a győztes az, akinek legkevesebb pontszáma van.

SUP SCORE

Ugyanaz, mint a High Score, de csak a „Dupla” és a „Tripla” találatok érvényesek.

180 301 501 701

A játékban szerzett pontok folyamatosan levonódnak a kiinduló összegből. Az a játékos győz, aki elsőnek ér le nullára. Ha a játékos túldobja a 0-t, akkor „CSŐD” következik be. Az ötödik „CSŐD” után a játékos kiesik.

301 PARCHIS/EMBER NE MÉRGELŐDJ

Minden játékos 0 pontról indul. Ha az egyik játékos egy dart után beéri ellenfele(i) pontszámát akkor egyben törli is őket. Az a játékos a győztes, aki előszőr összegyűjt 301 pontot. Ha a játékos ezt túldobja, akkor „CSŐD” következik be és a 301 pontból levonódik a felesleg. Az ötödik „CSŐD” után a játékos kiesik.

501 FIVE

Ugyanaz, mint a 301, 501, 701, de amíg valamelyik játékos le nem ér 301 pontig a triplákat a gép

ötszörözi. 301 pont alatt ugyanaz, mint a 301, 501, 701. Az nyer aki hamarabb ér le pont nullára!

SHANGHAI

Minden szektort el kell találni 1-től Bull-ig növekvő sorrendben. Az a játékos győz, akinek a legtöbb pontszáma van vagy teljesíti a „Shanghai”-t (három egymást követő szám találata egy körben : 1 x szimpla, 1 x dupla, 1 x tripla értékben).

SCRAM

Az egyik játékos a „STOPPER” a másik a „SCORER”. Játékosonként 3 dobásra van lehetőség a 3 körben. Minden szám, amit az első játékos „stoppol” a másik játékos számára le van „tiltva”. A második játékos „Scorer” olyan szektorokat kell, hogy dobjon, melyeket az első játékos nem talált el. A legtöbb pontszámot elérő játékos a győztes.

SUPER 100

2 – 8 játékos játszhatja. Összesen 7 kör van. A játékosnak a kivilágított szektorból kell eltalálnia

egyet és ezért ellenfeleitől 10- 10 pontot kap. Ha mindhárom dart-tal célt téveszt, akkor kiesik a játékból és pontjai villogni fognak. Ha a játékos elveszti pontjait, szintén kiesik. A Bull találat mindig helyesnek minősül. A játék végén az összes villogó pont átíródik a győztesnek. A győztes az utolsó játékos, aki versenyben maradt.

ROULETT

A játékosnak el kell találnia a számot, amit a Roulett jelez. A tripla 3-at ér. A dupla találat 2-t ér. A szimpla találat 1-et ér. A győztes az, akinek a legtöbb pontszáma van.

BASEBALL

A játékosnak el kell találnia a kiinduló szektort. A többi szektor nincs játékban. A szimpla találat 1-et, a dupla találat 2-t, a tripla pedig 3 pontot ér. A győztes az, akinek a legtöbb pontszáma van.

CRICKET

A játékosoknak el kell találniuk a 15 – Bull-ig terjedő szektorokat. Egy szektor akkor lesz bezárva, ha azt 3 x éri találat. Ha az ellenfél szektora még nyitott, újabb találatokkal pontokat lehet elérni rajta. Az a játékos a győztes, aki leghamarább bezárta a 7 szektort és a legtöbb pontja van.

CRICKET CUT THROAT

Ugyanaz, mint a Cricket azzal a különbséggel, hogy a szektort ért találatok az ellenfelek pontjaihoz íródnak addig, még bezárással le nem védik azt. Az a játékos győz, aki az összes szektort bezárja és legkevesebb pontja van.

CRICKET MASTERS

Minden játékosnak a Cricket kijelzőn lévő első számot kell eltalálnia balról. Egyik játékos sem mehet tovább, amíg az összes játékos be nem zárta a szektort. Ha egy játékos bezárta a szektort, az összes pont, amit ezen szerez a szektort még nem teljesítő ellenfeleknek íródik fel. Ha egy játékos az összes számot rosszul dobja meg, akkor a hibapont neki íródik fel. Az a játékos győz, aki az összes szektort bezárta és a legkevesebb pontja van.

CRAZY CRICKET

Ugyanaz, mint a sorsolásos Cricket, de a meg nem kezdett szektorokat játékosonként a gép újrasorsolja. Változatai: sima, masters, no score, cut-troath.

 

AJÁNLOTT OLDALAK

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button