GYIK

Amennyiben kérdésére itt nem találja a választ, keressen meg minket telefonon +36 30 981 5937 vagy a kapcsolati űrlapon.

RENDEZVÉNYEK

MENNYI BÉRLETI DÍJAT KELL FIZETNEM A RENDEZVÉNYEKRE RENDELT GÉPEK UTÁN?

Vannak csomagajánlataink, de ajánlataink egyedi kalkuláció alapján készülnek, ami függ a játékgépek fajtájától, számától, a szállítás helyszínétől, valamint a kihelyezés időtartamától.

SZÁLLÍTÁSI ÉS TELEPÍTÉSI DÍJAT FIZETNI KELL RENDEZVÉNYEK ESETÉBEN?

Budapesten és közvetlen közelében az alap bérleti díj tartalmazza a szállítási és telepítési díjat földszinten.
Az emeletre telepítésnek valamint a vidéki szállításnak külön díja van, ami egyedi kalkuláció alapján készül.

CSAK PÁR ÓRÁRA SZERETNÉNK BÉRELNI CSOCSÓT, DARTSOT, BILIÁRDOT, LÉGHOKIT. MENNYI IDŐRE VONATKOZIK A BÉRLETI DÍJ RENDEZVÉNYEK ESETÉBEN?

Rendezvény esetén egy bérlési alkalmat egy napnak azaz 24 órának tekintünk. Az alap bérleti díj erre az időszakra vonatkozik.
Amennyiben kevesebb időre van szükség a játékgépekre a díj akkor sem csökken. Kicsivel hosszabb időre a díj nem változik. 
Több napos bérlés esetén egyedi kalkulációt dolgozunk ki.

KETTŐ BÉRLETI NAPNAK SZÁMÍT, HOGY AZ EGYIK NAP SZÁLLÍTÁK ÉS TELEPÍTIK A CSOCSÓT, DARTSOT, BILIÁRDOT, LÉGHOKIT, A MÁSIK NAP BONTJÁK?

Nem számít kettő napnak amikor az egyik nap szállítjuk és telepítjük a játékgépeket – játékokat és a másik nap bontjuk.
Rendezvény esetén egy bérlési alkalmat egy napnak azaz 24 órának tekintünk. Az alap bérleti díj erre az időszakra vonatkozik. Kicsivel hosszabb időre a díj nem változik.
Több napos bérlés esetén egyedi kalkulációt dolgozunk ki.

MIKOR SZÁLLÍTJÁK ÉS TELEPÍTIK A GÉPEKET?

A megrendelő határozza meg a szállítás és telepítés pontos időpontját. A telepítéshez időre van szükségünk ez függ a játékgépek számától és fajtájától és helyszín adottságaitól. A rendezvény kezdete előtt 1- 2 órával érdemes már beüzemelni és a helyére tenni a gépeket.
Napközben a levonulást megkezdjük a rendezvény befejezését követően. Amennyiben a rendezvény éjszaka ér véget a gépeket másnap reggel vagy délelőtt visszük el. Indokolt esetben a megrendelő kérésére éjszaka is elszállítjuk a gépeket a rendezvényről, ez külön költséggel nem jár.

RENDEZVÉNYEN A JÁTÉKGÉPEKBE KELL ÉRMÉT DOBNI A MŰKÖDÉSHEZ?

Rendezvényen a játékgépeket úgynevezett szabad játékra „free” üzemmódra állítjuk. Így a játékgépekbe nem kell külön érmét dobni a játékhoz. Külön kérésre érme elfogadásra is beállíthatjuk a gépeket.

SZABADTÉRBEN ELHELYEZHETŐK A JÁTÉKGÉPEK?

Rendezvények esetén szabadtérben is elhelyezhető csocsó asztal, darts, léghoki stb., amennyiben megfelelő fedett helyet tudnak hozzá biztosítani (például masszív sátor, fedett terasz, folyósó, épület túlnyúlása). A játékgépeket és a vendégeket is védeni kell az erős napsugárzás és eső ellen. Amennyiben ez nem áll rendelkezésükre akkor tudunk biztosítani sátrat a gépek fölé. Szabadtéren gondoskodni kell a gépek megfelelő biztonságos őrzéséről.

A GÉPEKHEZ SZÜKSÉGES KIEGÉSZÍTŐKET BIZTOSÍTJÁK?

Rendezvények esetén az alap bérleti díj tartalmazza a játékgépekhez szükséges összes kiegészítőt. Például csocsóhoz golyókat, léghokihoz ütőket és korongot, asztaliteniszhez, pingpong asztalokhoz ütőket és labdákat, darts gépekhez hegyeket és nyilakat stb.

MILYEN ÁLLAPOTÚAK A JÁTÉKGÉPEK?

Jó állapotúak és tiszták. A játékgépeket igyekszünk újszerű állapotban tartani.

HÁNYAN JÁTSZHATNAK EGYSZERRE? KEZELŐ SZEMÉLYZETRE SZÜKSÉG VAN-E A JÁTÉKGÉPHEZ? HOGYAN ÉS HOL HELYEZHETŐ EL? MEKKORÁK A JÁTÉKGÉP MÉRETEI? KELL-E HOZZÁ ÁRAM ÉS HA IGEN MILYEN TELJESÍTMÉNY?

Számos ilyen kérdésére választ kap a játékgépek – játékok részletes adatait és területigényét játékosokkal tartalmazó adatlap-ból. Figyelem! A megtekintéshez és letöltéshez regisztráció szükséges.

BIZTOSÍTANAK A JÁTÉKGÉPEK - JÁTÉKOK MELLÉ FELÜGYELETET A RENDEZVÉNY IDEJÉRE?

Áraink a meghatározott időre szóló bérleti díjat valamint a szállítás és telepítés díját tartalmazzák. Felügyeletet a játékgépek – játékok mellé nem biztosítunk a rendezvény idejére csak külön díjazásért cserébe, amit bérlőnek kell igényelnie. Kívétel a rodeó bika és a casino játékok, ahol a bérleti díj tartalmazza a kezelő személyzetet meghatározott időre.

MI TÖRTÉNIK ABBAN AZ ESETBEN, HA KÁR KELETKEZIK A RENDEZVÉNYEN A JÁTÉKÉPEKBEN - JÁTÉKOKBAN?

A természetes elhasználódásból eredő meghibásodásokat, hibákat a rendezvényen elhárítjuk.
A nem rendeltetésszerű meghibásodásokért amik akadályozzák a játékgépek – játékok működését, felelősséget nem vállalunk, ennek ellenére igyekszünk a meghibásodást, hibát, minnél hamarabb elhárítani.
A lopásból, rongálásból valamint a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat, hibákat a megrendlőre hárítjuk és kiszámlázzuk.

TARTÓS BÉRLÉS, KÖZÖS ÜZEMELTETÉS

A KARBANTARTÁSÉRT ÉS SZERVIZELÉSÉRT KÜLÖN KELL FIZETNI?

Természetes meghibásodás esetén a karbantartás és szervizelés díját a bérleti díj tartalmazza. Gondatlanságból vagy rongálásból eredő károkat a bérlőnek kell megtérítenie.

MENNYI IDŐ ALATT JAVÍTJÁK MEG AZ ELROMLOTT JÁTÉKGÉPET?

A javítást 3 munkapapon belül elvégezzük. Általában már a bejelentés utáni napon javítjuk a gépeket. Amennyiben a játékgépet nem tudjuk megjavítani akkor cseréljük, hogy minél kevesebb időt maradjon bérlő használható játékgép nélkül.

SZERVÍZ, JAVÍTÁS

CSAK SAJÁT JÁTÉKGÉPEKET JAVÍTANAK?

Játékgépeinket magunk szervizeljük. Az itt szerzet sok éves tapasztalat alapján vállalunk játékgép javítást, szervizelést valamint karbantartást Budapesten és vidéken.

KIJÖNNEK MEGJAVÍTANI A JÁTÉKGÉPET, VAGY EL KELL VINNI ÖNÖKHÖZ?

A játékgép meghibásodásától és területi elhelyezkedésétől függ, hogy kimegyünk-e a helyszínre javítani vagy nem. Amennyiben a javítás a helyszínen nem végezhető el a játékgépet vagy önök vagy mi a műhelyünkbe szállítjuk. Felújítás csak műhelyünkben végezhető el.

CSOCSÓKIRÁLY A GOOGLEBEN

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Köszönjük a gyors és korrekt segítséget, valamint a rugalmas hozzáállást. Következő alkalommal is Önökhöz fordulunk.”

Galántai Zsófia – VIVA! Promóció Kft.

„Mindig gyors, lényegre törő és precíz munkát végeznek, még akkor is, ha mi sajnos csak későn tudunk szólni az éppen felmerülő igényekről.
Megnyugtató ilyen megbízható Partnerrel dolgozni, ezúton is köszönöm munkáját! 🙂 „

Sajtos Alexandra – Holiday Beach Hotel

„Kösz a profi lebonyolítást!”

Rőmer Csaba – EMG-Metall Kft.

”Szeretném megköszönni munkátokat és egyben visszajelzést adni a léghoki aszal kapcsán. A kitelepítés és a pakolás is zökkenőmentesen zajlott, a kollégád is nagyon segítőkész volt. Az asztalt idén is imádták a dolgozók, azt hiszem gyakori vendég lesz a rendezvényeinken.”

Marton Tímea – Budapesti Metropolitan Egyetem

Még több rólunk mondták

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button