JAVÍTÁS, SZERVIZ

JÁTÉKGÉP JAVÍTÁS, SZERVIZ, KARBANTARTÁS

Játékgépeinket magunk javítjuk és újítjuk fel. Vállaljuk csocsó, darts, biliárd, léghoki- tájfun és egyéb játékgépek javítását, karbantartását, felújítását. A javítást, karbantartást a helyszínen, valamint műhelyünkben végezzük a hiba vagy karbantartás mértékétől függően. A javítás, felújítás idejére, csocsó, darts, biliárd, léghoki csere gépet tudunk biztosítani.

Keressen minket bizalommal! Kapcsolat

JÁTÉKGÉP FELÚJÍTÁS

Felújítások során a gépeket alkatrészeire bontjuk, áttisztítjuk és újraépítjük, szükség esetén új alkatrészek beépítésével. Felújításoknál saját fejlesztésű átalakításokat is végzünk, több mint húsz év tapasztalata alapján.

Keressen minket bizalommal! Kapcsolat

NYERŐGÉP JAVÍTÁS

Nyerőgépek javításával nem foglalkozunk.

Nyerőgép javításával a következő telefonszámokat érdemes megkeresni, hátha tudnak segíteni. A számokhoz tartozó szervízekkel semilyen kapcsolatunk nincs. Nem tudunk további felvilágosítást adni a témában.

Varga Balázs – Érd +36202341746
Berentei Béla – Budapest +36203700629
Csipán Sándor – Budapest +36202346033
Ambrus Csaba – Kiskőrös +36309382796
Deli Gergő – Jászberény +36205758141

ÁRAINK

Vannak fix ajánlataink, de ajánlataink többnyire egyedi kalkuláció alapján készülnek, ami függ a játékgépek vagy alkatrészek állapotától fajtájától, számától és az elvégzett munka helyszínétől. Figyelem! Vannak olyan játékgépek és játékok amire nem tudjuk a javítás és szerviz szolgáltatásunkat felajánlani. Ezeknél a játékgépeknél és játékoknál ez a szolgáltatás nincs feltüntetve.

MIÉRT MINKET VÁLASSZANAK?

Pontosak gyorsak és precízek vagyunk. Gyári alkatrészeket használunk. Saját fejlesztéseink az esetleges gyári hibákat javítják.

SZÁLLÍTÁS

Játékgépeinket magunk szállítjuk. A külsős javításra, felújításra szoruló játékgépeket igény esetén műhelyünkbe szállítjuk.

KEZELÉSI ÉS SZERVIZ KÉZIKÖNYV

A meglévő összes kezelési és szerviz kézikönyvünket közkincsé tesszük. PDF. formátumban megtekinthetők és letölthetők az oldalunkról. Amennyiben valamilyen tájékoztató nincs ezen az oldalon, de önnek megvan és elküldi nekünk a csocsokitaly@csocsokiraly.hu email címre PDF. vagy World formátumban akkor szívesen megosztjuk. Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

JÁTÉKGÉPEK ADATLAPJA ÉS TERÜLETIGÉNYE JÁTÉKOSOKKAL

Játékgépeink, játékaink adatlapja és területigénye játékosokkal PDF. formátumban megtekinthetők és letölthetők az oldalunkról. Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

AJÁNLOTT OLDALAK

Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.
Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

CSOCSÓKIRÁLY A GOOGLEBEN

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Köszönjük a gyors és korrekt segítséget, valamint a rugalmas hozzáállást. Következő alkalommal is Önökhöz fordulunk.”

Galántai Zsófia – VIVA! Promóció Kft.

„Mindig gyors, lényegre törő és precíz munkát végeznek, még akkor is, ha mi sajnos csak későn tudunk szólni az éppen felmerülő igényekről.
Megnyugtató ilyen megbízható Partnerrel dolgozni, ezúton is köszönöm munkáját! 🙂 „

Sajtos Alexandra – Holiday Beach Hotel

„Kösz a profi lebonyolítást!”

Rőmer Csaba – EMG-Metall Kft.

”Szeretném megköszönni munkátokat és egyben visszajelzést adni a léghoki aszal kapcsán. A kitelepítés és a pakolás is zökkenőmentesen zajlott, a kollégád is nagyon segítőkész volt. Az asztalt idén is imádták a dolgozók, azt hiszem gyakori vendég lesz a rendezvényeinken.”

Marton Tímea – Budapesti Metropolitan Egyetem

Még több rólunk mondták

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button