ÁRAK – ÁRAJÁNLATKÉRÉS

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Minden árajánlatkérés egy űrlapon. Válasszon az árajánlatkérési lehetőségek közül. Az űrlap kitöltése pár percet vesz igénybe.
Az árajánlatkérésre egy munkanapon belül válaszolunk. Ez a gyakorlatban pár óra szokott lenni. Szívesen segítünk, várjuk levelét!
Sürgős esetben keressen minket telefonon: + 36 30 981 5937

FIGYELEM!

LEVÉL ELKÜLDÉSI HIBA

Amennyiben a levél elküldése után nem jelenik meg a "Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot! Hamarosan válaszolunk." felirat a közvetlen kapcsolat űrlap helyén, addig levelét nem küldi el a rendszer. Amennyiben ez a felirat nem jelenik meg és nincs piros színnel körbekerített négyzet az űrlapon, akkor töltse újra az oldalt és küldje el újra az űrlapot. Amennyiben ez sehogy sem sikerülne, akkor küldjön levelezőrendszerén keresztül levelet a csocsokiraly@csocsokiraly.hu email címre, vagy keressen minket közvetlenül telefonon.

NEM ÉRKEZIK VÁLASZ

Minden beérkező levélre egy napon belül válaszolunk. Ha egy napon belül nem érkezik válasz és bizonytalan benne, hogy levelét megkaptuk, akkor nézze meg a SPAM mappában válaszlevelünket.

KÉREM, HÍVJON FEL TELEFONON MUNKAIDŐBEN 08:00 -17:00 H KÖZÖTT!

Ha nem kap levelet tőlünk vagy levelezésban voltunk és a SPAM mappában sem találja a válasz levelünket.

KÉREM, HÍVJON FEL TELEFONON MUNKAIDŐBEN 08:00 -17:00 H KÖZÖTT!

Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztatót (A lenti linken megtekinthető) megismertem és elfogadom.

Regisztrálok a hírlevélre. (A hírlevélről a későbbiekben bármikor leíratkozhat.)

7 + 11 =

LETÖLTHETŐ ÁRLISTÁK

Tervezze meg költségeit.
Minden letölthető tartalom egy helyen. A csomagajánlatok és listaárak megtekinthetők és letölthetők PDF. formátumban. Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

CSOCSÓKIRÁLY A GOOGLEBEN

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Köszönjük a gyors és korrekt segítséget, valamint a rugalmas hozzáállást. Következő alkalommal is Önökhöz fordulunk.”

Galántai Zsófia – VIVA! Promóció Kft.

„Mindig gyors, lényegre törő és precíz munkát végeznek, még akkor is, ha mi sajnos csak későn tudunk szólni az éppen felmerülő igényekről.
Megnyugtató ilyen megbízható Partnerrel dolgozni, ezúton is köszönöm munkáját! 🙂 „

Sajtos Alexandra – Holiday Beach Hotel

„Kösz a profi lebonyolítást!”

Rőmer Csaba – EMG-Metall Kft.

”Szeretném megköszönni munkátokat és egyben visszajelzést adni a léghoki aszal kapcsán. A kitelepítés és a pakolás is zökkenőmentesen zajlott, a kollégád is nagyon segítőkész volt. Az asztalt idén is imádták a dolgozók, azt hiszem gyakori vendég lesz a rendezvényeinken.”

Marton Tímea – Budapesti Metropolitan Egyetem

Még több rólunk mondták

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button