TARTÓS BÉRLET

KIKNEK AJÁNLJUK A TARTÓS BÉRLETET?

Játékgépeinket vendéglátással foglalkozó étterem, kocsma, büfé, wellness szálló, szálloda, hotel, panzíó, játszóház, valamint vállalat, cég, közület, önkormányzat, magánszemély, iskola, kollégium rendezvény ügynökség, rendezvény helyszín, filmforgatás kellék számára ajánljuk hosszú távú kihelyezésre.

HOGYAN MŰKÖDIK A TARTÓS BÉRLET?

Tartós bérleti formában a játékgépekben keletkező bevétel teljes egészben a bérlőt illeti. A bérlő dönti el, hogy fizetés ellenében üzemelteti a gépeket vagy ingyenesen úgynevezett „free” (szabadjáték) üzemmódban működteti. Vegyes üzemmód is beállítható így kevésbé forgalmas időszakban fogyasztás ellenében ingyenesen játszhatnak, vagy versenyt is rendezhetnek rajtuk. A tartós bérlet a vendéglátásban szerepet játszhat a vendégek megtartásában és a fogyasztás növelésében. A tartós bérletet különösen ajánljuk vállalatoknak, cégeknek, ahol a gyors aktív kikapcsolódás és a rekreáció is fontos. A játék élvezete mellett csapat és közösség építő szerepe is kiemelkedő.

MIÉRT MINKET VÁLASSZANAK?

Tiszta, jó állapotú karbantartott minőségi játékgépekkel, játékokkal dolgozunk. Az egyik legnagyobb választékot nálunk találja és egy helyről rendelhet mindent. Szolgáltatásainkban pontosak gyorsak és precízek vagyunk.

ÁRAINK

Ajánlataink egyedi kalkuláció alapján készülnek, ami függ a gépek fajtájától, számától, a szállítás helyszínétől, valamint a kihelyezés időtartamától. Figyelem! Vannak olyan játékgépek és játékok amire nem tudjuk a tartós bérlet szolgáltatásunkat felajánlani. Ezeknél a játékgépeknél és játékoknál ez a szolgáltatás nincs feltüntetve.

SZÁLLÍTÁS

A játékgépeket a tartós bérlet helyszínére szállítjuk és telepítjük, de igény esetén raktárunkban is átvehetők.

JAVÍTÁS, SZERVIZ

A kihelyezett játékgépeknek a természetes meghibásodásból eredő a javítását és karbantartását a tartós bérlet tartalmazza.

CSOCSÓKIRÁLY A GOOGLEBEN

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Köszönjük a gyors és korrekt segítséget, valamint a rugalmas hozzáállást. Következő alkalommal is Önökhöz fordulunk.”

Galántai Zsófia – VIVA! Promóció Kft.

„Mindig gyors, lényegre törő és precíz munkát végeznek, még akkor is, ha mi sajnos csak későn tudunk szólni az éppen felmerülő igényekről.
Megnyugtató ilyen megbízható Partnerrel dolgozni, ezúton is köszönöm munkáját! 🙂 „

Sajtos Alexandra – Holiday Beach Hotel

„Kösz a profi lebonyolítást!”

Rőmer Csaba – EMG-Metall Kft.

”Szeretném megköszönni munkátokat és egyben visszajelzést adni a léghoki aszal kapcsán. A kitelepítés és a pakolás is zökkenőmentesen zajlott, a kollégád is nagyon segítőkész volt. Az asztalt idén is imádták a dolgozók, azt hiszem gyakori vendég lesz a rendezvényeinken.”

Marton Tímea – Budapesti Metropolitan Egyetem

Még több rólunk mondták

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button