CSOCSÓ ASZTAL JAVÍTÁS, SZERVIZ, FELÚJÍTÁS

VIDEÓ

  • Csocsó asztal javítás, szerviz, felújítás
  • Garlando, Sardi, FAS csocsó javítás, szerviz, felújítás
  • Kérjen árajánlatot lejebb!
  • Kezelési és szerviz kézikönyv

LEIRÁS

A Garlando a világ egyik legismertebb csocsó asztal, asztalifoci gyártója. Professzionális csocsó asztalai Magyarországon a legnépszerűbbek közé tartoznak.

FELÚJÍTÁS

A csocsó asztalt műhelyünkben teljesen darabokra szedjük. Minden alkatrészt alaposan letisztítunk és amennyiben szükséges felület kezeljük és cseréljük. A csapágyakban a golyókat kicseréljük. Új pályapapírt és negyedeket építünk be. Modern, led világítást építünk be. Az érmevizsgálót, felújítjuk. A legvégén a csocsót készre szereljük.

KEZELÉSI ÉS SZERVIZ KÉZIKÖNYV

A meglévő összes kezelési és szerviz kézikönyvünket közkincsé tesszük. PDF. formátumban megtekinthetők és letölthetők az oldalunkról. Amennyiben valamilyen tájékoztató nincs ezen az oldalon, de önnek megvan és elküldi nekünk a csocsokitaly@csocsokiraly.hu email címre PDF. vagy World formátumban akkor szívesen megosztjuk. Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

JÁTÉKGÉPEK ADATLAPJA ÉS TERÜLETIGÉNYE JÁTÉKOSOKKAL

Játékgépeink, játékaink adatlapja és területigénye játékosokkal PDF. formátumban megtekinthetők és letölthetők az oldalunkról. Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

JAVÍTÁS, SZERVIZ, FELÚJÍTÁS

Kérdőívünket kitöltve pontos árajánlatot adunk javításra, szervizre, felújításra.

Cikkszám: CS_700_101 Kategória:

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button