KETTLER AXOS OUTDOOR 1 KÜLTÉRI ASZTALITENISZ ASZTAL

AZ ASZTALITENISZ, PINGPONG JÁTÉK CÉLJA

A játékosok, egyéni játéknál két játékos, páros játéknál négy játékos üt egy labdát egymás közt, ütő segítségével.  A kezdő játékos az adogató, úgy üti meg a labdát, hogy az előbb a saját, majd az ellenfél térfelén is lepattanjon, amit háló választ el. Az ellenfélnek vissza kell ütnie a másik térfelére a labdát. Ezt követően a kezdő játékosnak is ez a feladata. Az adogatást három pontonként váltják. A játék során szettenként, tizenegy pontot lehet gyűjteni. Az a játékos kapja a pontot, aki utoljára üti át szabályosan a labdát az ellenfél térfelére.  Az a játékos nyer, aki a három vagy négy szettig tartó játékban a legtöbb szettet nyeri.

ÁRAK, ADATOK, KEZELÉS

Figyelem! A megtekintéshez és a letöltéshez regisztráció szükséges.

KIEMELT CSOMAGAJÁNLATOK

BÉRLÉS

Kérdőívünket kitöltve pontos árajánlatot adunk rendezvényre, tartós bérlésre.

 

Cikkszám: CS_017_002 Kategória:

LEÍRÁS

A KETTLER minőségi sportszereket gyártó német cég. Kültéri asztalitenisz asztalait egyedülálló ALU TECH asztallapokkal szereli, melyek hasonló játékélményt nyújtanak mint a beltéri asztalok.

RÉSZLETES ADATOK ÉS TERÜLETIGÉNY

Kettler Axos Outdoor 1 kültéri asztalitenisz asztal részletes adatlapja és területigénye játékosokkal. Figyelem! A megtekintéshez  és a letöltéshez regisztráció szükséges.

Call Now Button

Pin It on Pinterest

Ossza meg!