CSOCSÓ ASZTAL BÉRLÉS

Ma már nehezen találni olyan embert, aki ne játszott volna vagy legalább ne hallott volna a csocsóról. A csocsó bérlés népszerűsége egyre emelkedik, ami köszönhető többek között az egyszerű játékszabályainak és a gyorsaságának. A játékot már két játékos is játszhatja, a hagyományos csocsót négyen játszák, de van nyolc személyes óriás vagy XXL csocsó asztal is.

Csocsó asztal bérlés rendezvényre, tartós bérlés, üzemeltetés.
Csocsó asztal bérlés rendezvényre, tartós bérlés, üzemeltetés.

KIKNEK AJÁNLJUK A CSOCSÓ ASZTAL BÉRLÉST?

Csocsó asztalainkat vendéglátással foglalkozó étterem, kocsma, büfé, wellness szálló, szálloda, hotel, panzíó, játszóház, valamint vállalat, cég, közület, önkormányzat, magánszemély, iskola, kollégium, rendezvény ügynökség, rendezvény helyszín számára ajánljuk rövid és hosszú távú bérlésre, üzemeltetésre.

CSOCSÓ ASZTAL RENDEZVÉNYRE

Családi nap, karácsonyi rendezvény, csapatépítés, tréning, konferencia, születésnap, esküvő, gyerekprogram, fesztivál és csocsó verseny.

XXL csocsó asztalok bérlése rendezvényre.
XXL csocsó asztalok bérlése rendezvényre.

CSOCSÓ ASZTAL TARTÓS BÉRLET

Tartós bérleti formában a csocsó asztalban keletkező bevétel teljes egészben a bérlőt illeti. A bérlő dönti el, hogy fizetés ellenében üzemelteti a csocsó asztalt vagy ingyenesen úgynevezett „free” (szabadjáték) üzemmódban működteti. Vegyes üzemmód is beállítható így kevésbé forgalmas időszakban fogyasztás ellenében ingyenesen játszhatnak, vagy versenyt is rendezhetnek rajta. A tartós bérlet a vendéglátásban szerepet játszhat a vendégek megtartásában és a fogyasztás növelésében. A tartós bérletet különösen ajánljuk vállalatoknak, cégeknek, ahol a gyors aktív kikapcsolódás és a rekreáció is fontos. A játék élvezete mellett csapat és közösség építő szerepe is kiemelkedő.

Csocsó asztal tartós bérlet egy romkocsmában.
Csocsó asztal tartós bérlet egy romkocsmában.

CSOCSÓ ASZTAL KÖZÖS ÜZEMELTETÉS

A csocsó asztalban keletkező bevétel arányos elosztásra kerül bérbeadó és a bérlő között. Előnye a bérlő számára a kockázatmentes kihelyezés és üzemeltetés. Hátránya, hogy „free” (szabadjáték) üzemmódban a csocsó asztal nem használható, versenyt is pénz bedobással lehet rajta rendezni.

Csocsó asztal verseny a Balatonon.
Csocsó asztal verseny a Balatonon.

MIÉRT BÉRELJEN CSOCSÓ ASZTALT?

Mert így vendégeiket, munkatársaikat közös élményekkel ajándékozzák meg és rendezvényük, cégük még színesebb, vonzóbb, vidámabb, szórakoztatóbb lesz.

MIÉRT TŐLÜNK BÉRELJEN CSOCSÓ ASZTALT?

Tiszta, jó állapotú karbantartott minőségi csocsó asztalokkal dolgozunk. Az egyik legnagyobb választékot nálunk találja. Szolgáltatásainkban pontosak gyorsak és precízek vagyunk.

ÁRAINK

Vannak csomagajánlataink, de ajánlataink egyedi kalkuláció alapján készülnek, ami függ a csocsó asztalok fajtájától, számától, a szállítás helyszínétől, valamint a szolgáltatás fajtájától és időtartamától.

SZÁLLÍTÁS

A csocsó asztalokat a rendezvény, tartós bérlés vagy üzemeltetés helyszínére szállítjuk és telepítjük, de igény esetén raktárunkban is átvehetők.

JAVÍTÁS, SZERVIZ

A  csocsó asztalok javítását és karbantartását a bejelentést követően rövid idő alatt elvégezzük.

CSOCSÓKIRÁLY A GOOGLEBEN

RÓLUNK MONDTÁK

„Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Köszönjük a gyors és korrekt segítséget, valamint a rugalmas hozzáállást. Következő alkalommal is Önökhöz fordulunk.”

Galántai Zsófia – VIVA! Promóció Kft.

„Mindig gyors, lényegre törő és precíz munkát végeznek, még akkor is, ha mi sajnos csak későn tudunk szólni az éppen felmerülő igényekről.
Megnyugtató ilyen megbízható Partnerrel dolgozni, ezúton is köszönöm munkáját! 🙂 „

Sajtos Alexandra – Holiday Beach Hotel

„Kösz a profi lebonyolítást!”

Rőmer Csaba – EMG-Metall Kft.

”Szeretném megköszönni munkátokat és egyben visszajelzést adni a léghoki aszal kapcsán. A kitelepítés és a pakolás is zökkenőmentesen zajlott, a kollégád is nagyon segítőkész volt. Az asztalt idén is imádták a dolgozók, azt hiszem gyakori vendég lesz a rendezvényeinken.”

Marton Tímea – Budapesti Metropolitan Egyetem

Még több rólunk mondták

Pin It on Pinterest

Ossza meg!
Call Now Button